DOAR LA NOI GASITI

27.2.17

Fara conservanti, fara coloranti

Tocmai au sosit de la Poiana Marului, carnatii care poarta numele locului unde sunt fabricati. Saptamana aceasta in doua variante: cea clasica si cea picanta. Printre putinele produse de acest fel de pe piata, carnatii Poiana Marului sunt preparati dupa reteta traditionala, fara conservanti, fara coloranti sau altfel de aditivi. Asa cum parintii nostri pregateau catinatii pentru iarna dupa Craciun.
Pentru necredinciosi am atasat fotografie cu eticheta pe ambele parti.

Prin produs traditional se intelege un produs pentru care se utilizeaza materii prime locale, care nu are in compozitie aditivi alimentari, care prezinta o reteta traditionala, un mod de productie si un procedeu tehnologic traditional care se distinge de alte produse similare apartinand aceleaiasi categorii.

Daca nu ne crezi, vino sa-i probezi!

Cu aceeasi eticheta #Sergiana te poate intersa si : Avem carnati

Despre noi

Functionam ca magazin alimentar din 2007 si din 2013 suntem importatori. Datorita ofertei slabe de produse traditionale romanesti de pe piata de alimente din Madrid, in urma cu 4 ani am inceput sa aducem direct din fabrica mezeluri, varza murata, branzeturi...etc. Cautam marci mai putin cunoscute, dar care respecta retetele traditionale din diferitele zone de unde provin.

Va invitam sa le probati !

Alte articole