DOAR LA NOI GASITI

17.4.17

"Mai ai varza d-aia buna?"

Intrebarea pe care am primit-o cel mai des saptamana trecuta a fost: "Mai ai varza d-aia buna? Asa cum mi-ai dat de Craciun. Ai zis ca e cea mai buna si am luat. Si asa a fost! Cum ai zis, exact asa a fost."
Ma bucur sa vad ca, din ce in ce mai multi romani incep sa aprecieze calitatea. Ma bucura si faptul ca au avut suficienta incredere sa vina pana aici, cu speranta ca o sa le iasa iar sarmalele bune, la fel ca cele pe care le-au facut de Craciun. Am avut, si-o sa mai avem "varza d-aia buna", pentru ca promovam calitatea desi nu e o treaba usoara.
 Pentru ca piata de alimente romanesti sa devina una care exceleaza prin calitate e in primul rand nevoie de clienti care apreciaza calitatea.

Ne gasiti in Vicálvaro - 28032, Madrid pe Avenida Real, nº 18.
 E foarte simplu sa ajungi la noi din orice zona a Madridului cu metroul. Suntem pe linia 9, la trei minute de mers pe jos de la gura de metrou Vicálvaro sau San Cipriano.
 Autobuzele 4, 100, 106 si E3 te lasa in statia din fata Centrului comercial Vicálvaro, la un minut de mers pe jos pana la magazin.
Ca punct de reper pentru cei care aleg sa vina in masina, Universitatea Rey Juan Carlos este foarte aproape.

Adresa: Avenida Real nº18, 28032 Madrid, España.
Telefon: (0034) 91 371 93 36.
Orar: 10:00 - 14:00 y 17:00 - 21:30 de luni pana sambata. Duminica 10:00 - 15:00.
Ne gasesti in facebook (Importación directa de Rumanía) si Twitter (Costinela S.L.).
Pagina web este in constructie acum: www.costinela.com 

 Te poate interesa si: Varza murata Putina soacrei

Despre noi

Functionam ca magazin alimentar din 2007 si din 2013 suntem importatori. Datorita ofertei slabe de produse traditionale romanesti de pe piata de alimente din Madrid, in urma cu 4 ani am inceput sa aducem direct din fabrica mezeluri, varza murata, branzeturi...etc. Cautam marci mai putin cunoscute, dar care respecta retetele traditionale din diferitele zone de unde provin.

Va invitam sa le probati !

Alte articole